زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان EN
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 07:59
  • تعداد بازدید : 115
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 96
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری آیین تکریم و معارفه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه

برگزاری آیین تکریم و معارفه ......

آیین تکریم و معارفه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمد مهدی مجذوبی سرپرست دانشگاه در این آیین با اشاره به اینکه بنده طی سالهای متمادی با فعالیتهای حوزه پژوهشی آشنایی داشته ام اظهار کرد: با توجه به اشرافی که در شرایط عضویت در هیئت علمی بالینی به دست آوردم، می‌دانم که ایده‌ها و ظرفیت‌های متعددی در حوزه بالینی وجود دارد که می‌توانیم برای اقدامات پژوهشی از آنها بهره ببریم و به توفیقات بیشتری دست یابیم.



وی با بیان اینکه این جلسه برای ادای احترام و قدردانی از زحمات دکتر بشیریان و اعطای مسئولیت به دکتر شکوهی در کسوت جدید برگزار شده است، عنوان کرد: در بودجه پژوهشی، عدالت‌محوری مد نظر قرار خواهد گرفت و تلاش می‌کنیم سرمایه­گذاری بیشتری در این حوزه صورت گیرد.



رییس دانشگاه همچنین حوزه تحقیقات و فناوری را یکی از حوزه‌های بسیار مؤثر در تولید علم برشمرد و عنوان کرد: تقویت این حوزه می‌تواند دستاوردهای درخشانی هم برای دانشگاه و هم برای میهن عزیزمان داشته باشد که نباید از نتایج و اثرات معنوی این مهم غافل شویم.



**حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه‌ها می‌تواند در رفع موانع ارتباطات بین­المللی نیز موثر واقع شود



دکتر شکوهی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این جلسه اظهار داشت: دکتر بشیریان سالهای متمادی در حوزه تحقیقات و فناوری ایفای نقش کردند و دانشگاه مرهون زحمات و تلاش آنهاست، از خداوند متعال مسئلت می نمایم سایه این اساتید و پیشکسوتان بر دانشگاه مستدام باشد.



وی با بیان اینکه از دکتر محمدمهدی مجذوبی برای این اعتماد و اهدای مسئولیت قدردانی می‌کنم گفت: ‌در سالهای گذشته زیرساختهای خوبی در حوزه تحقیقات و فناوری فراهم شده و به ‌نظر می‌رسد این واحد نیز مثل دیگر واحدهای دانشگاه به بلوغی مطلوب رسیده و می‌تواند وارد جایگاه بالاتری شود.



دکتر شکوهی با اظهار به این امر که این حوزه میتواند در رفع موانع ارتباطات بین­المللی نیز موثر واقع شود ادامه داد: لازم است تعاملات بین بخشی دانشگاه افزایش یابد تا تجهیزات و مواد شیمیایی به صورت عملیاتی و قابل دسترس تامین شود.



وی تصریح کرد: در این معاونت باید از ظرفیت‌های داخل دانشگاه و استان­های مجاور بهره‌مند شویم البته در برخی از بخشهای پژوهشی انحراف معیار وجود دارد که می‌توان به نحوی به آنها کمک کرد که نقش و سهم بیشتری در حوزه آموزش داشته باشند.



**راه اندازی مرکز رشد و تقویت شورای پژوهشی از جمله دستاوردهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه



دکتر بشیریان معاون پیشین تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این آیین اظهار کرد: اقدامات ارزنده و شایان توجهی در معاونت تحقیقات صورت گرفته و طی ۸ سال گذشته مفتخر به همراهی و همکاری با اساتید بسیاری در این دانشگاه بوده‌ام.



وی تصریح کردم: بنده از سال ۷۲ تاکنون با فعالیتهای پژوهشی و تحقیقات علمی آشنا بوده ام اما در حوزه فناوری ناآگاهی هایی وجود داشت که با مطرح شدن موضوع تعامل صنعت با دانشگاه در سطح کشور، رفته رفته اتفاقات مبارک و آگاهی‌های بیشتری در این زمینه شکل گرفت.



دکتر بشیریان خاطرنشان کرد: در این مدت تلاش کردم زیرساختهای بسیاری اصلاح شود، مرکز رشد راه­اندازی شد و شورای پژوهشی شکل گرفت و ارتقا یافت همچنین در زمینه شرکت­های دانش بنیان اقداماتی صورت گرفت که باعث شد دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیم نگاهی به بازار داشته باشند تا وابستگی به دولت از بین برود.



وی با اشاره به راه­اندازی دانشگاه نسل سوم گفت: این نوع از دانشگاه، تولید ثروت می‌کند و در راستای این حرکت فعالیت‌هایی در راستای حمایت از شرکت­ها و هسته­ های فناوری انجام شد.



معاون پیشین تحقیقات و فناوری دانشگاه اضافه کرد: در اعضای هیئت علمی تلاش بسیاری صورت گرفت و رشد کمّی و کیفی مؤثری در پژوهش ها رخ داد به طوری که منجر به کسب رتبه چهارم کشور در حوزه فناوری شد.



وی افزود: سال گذشته در جشنواره استانی صاحب جایگاه ممتاز شدیم و روند بسیار مطلوبی در این روند شکل گرفته است، همچنین در سال ۱۴۰۰ تلاش کردیم تحقیقات جهت دار شود که در این راستا موضوع نظام های ثبت پیگیری شد.


دکتر بشیریان ادامه داد: اگرچه کاستی ­هایی وجود داشت اما در این سالها آنچه در بضاعت ما بود در طبق اخلاص گذاشتیم و با محدودیتی که در اعتبارات پژوهشی ایجاد شده بود تلاش کردیم بهترین نتایج را در این حوزه کسب کنیم.


  • گروه خبری : اخبار پژوهشی
  • کد خبر : 115304
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 

نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 5
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 851081
تعداد کاربران بر خط 1