زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان EN
  • تاریخ انتشار : 1405/06/15 - 18:56
  • تعداد بازدید : 11
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارزشیابی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در سال ۱۴۰۵ آغاز شد

ارزیابی تحقیقات بالینی

معاون پژوهشی وزارت بهداشت: ارزشیابی ۱۱۷ واحد توسعه تحقیقات بالینی (CRDU) از شهریورماه آغاز می‌شوددکتر شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با هدف ارتقای کیفیت پژوهش‌های بالینی در کشور، از آغاز فرایند ارزشیابی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی (CRDU) در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در سال ۱۴۰۵ خبر داد.

دکتر آخوندزاده با تأکید بر جایگاه استراتژیک این واحدها، آن‌ها را «خط مقدم پژوهش در بیمارستان‌های آموزشی» نامید و خاطرنشان کرد که این ساختارها پس از دو دهه برنامه‌ریزی، نقشی حیاتی در پیوند دادن تحقیقات بالینی با نیازهای کاربردی جامعه ایفا می‌کنند.

زمان‌بندی و ابعاد طرح:بر اساس اعلام معاون پژوهشی وزارت بهداشت، در این دوره از ارزشیابی، مجموعاً ۱۱۷ واحد CRDU مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. این فرایند از تاریخ ۱۵ شهریورماه تا ۱۵ آبان‌ماه سال ۱۴۰۵ در دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرا خواهد شد و تمامی دانشگاه‌ها موظف هستند مستندات خود را بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی در این بازه زمانی ارسال کنند.

محورهای ارزیابی:این ارزشیابی در دو محور کلان زیر انجام خواهد شد:

۱. ظرفیت‌سازی اجرای پژوهش

۲. دستاوردها و بروندادهای مورد انتظار

وی در تشریح جزئیات افزود که دانشگاه‌ها باید در این فرایند بر مؤلفه‌هایی نظیر توانمندسازی اعضای هیأت علمی، بهبود زیرساخت‌های پژوهشی بیمارستان‌ها، افزایش کمیت و کیفیت تولیدات علمی و همچنین ثبت اختراعات در حوزه علوم پزشکی تمرکز ویژه‌ای داشته باشند.

در پایان، دکتر آخوندزاده ضمن قدردانی از فعالان حوزه تحقیق و فناوری، ابراز امیدواری کرد که نتایج این ارزیابی گامی مؤثر در جهت بهبود سطح سلامت جامعه و ارتقای کیفی پژوهش‌های بالینی در کشور باشد.

  • گروه خبری : اخبار پژوهشی
  • کد خبر : 167453
کلمات کلیدی
پریسا زارعی
خبرنگار

پریسا زارعی

فایل‌ها

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 

نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 248
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1016686
تعداد کاربران بر خط 4