زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان EN
  • تاریخ انتشار : 1405/02/07 - 10:09
  • تعداد بازدید : 13
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه سامانه نان؛ از « ایده تا نیاز»

در راستای تکمیل زنجیره علم، فناوری و نوآوری و با هدف کاربردی کردن دانش و طرح‌های پژوهشی، جلسه‌ای با حضور دکتر بابامیری (مدیر توسعه و ارزیابی)،دکتر سهیلی زاد، دکتر مرادی آورزمان، خانم زهره بهاری موفق، خانم دکتر چاوشی ،خانم کرمی و خانم فرهادی برگزار گردید. این جلسه با محوریت سامانه «نظام ایده‌ها و نیازها» (نان)، به بررسی سازوکارهای تقویت هم‌افزایی میان «نیازپردازان» (شامل بخش‌های صنعتی، جامعه و دستگاه‌های اجرایی) و «ایده‌پردازان» (اعم از پژوهشگران، دانشگاهیان و مخترعان) پرداخت.

سامانه «نان» با رویکردی نوآورانه، بستری را فراهم می‌آورد تا استعدادهای فکری کشور در جهت حل مسائل کلان ملی و توسعه پایدار به کار گرفته شوند. این پلتفرم فناورانه، فراتر از یک ابزار صرف، به مثابه یک «شبکه برخط و پویا» عمل می‌کند که با برقراری ارتباط مؤثر میان بخش‌های مختلف جامعه، روحیه مشارکت و خرد جمعی را در فرآیندهای تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری مشتق شده از تحقیقات تقویت می‌نماید.

از منظر پژوهشی، سامانه «نان» با تسهیل فرآیند «ایده تا پدیده» و تجاری‌سازی نوآوری‌ها، زمینه را برای ارزیابی و سنجش اثربخشی طرح‌های پژوهشی در دنیای واقعی فراهم می‌سازد. این سامانه با ایجاد ارتباط سازنده میان نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی، به دنبال تقویت نقش حمایتی و سرمایه‌گذاری در به‌ کارگیری ایده‌های خلاقانه است. دسترسی عمومی به این سامانه، به‌ویژه برای جامعه دانشگاهی، فرصتی مغتنم برای مشارکت فعال در شناسایی، پرورش و حمایت از ابتکارات علمی و فنی محسوب می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار پژوهشی
  • کد خبر : 164183
کلمات کلیدی
ادمین معاونت تحقیقات
خبرنگار

ادمین معاونت تحقیقات

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 

نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 2361
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 845501
تعداد کاربران بر خط 5